4 травня 2007, м. Київ.

 Компанія ВОЛЯ подолала гігабітну межу включення до  української мережі обміну Інтернет трафіком UA-IX, за рахунок розширення свого каналу вдвічи, що на сьогоднішній день є найвищим показником на території України.

"Постійне збільшення пропускної спроможності каналів дозволяє нам надавати своїм абонентам все більш швидкий Інтернет. Компанія ВОЛЯ, піклуючись про своїх абонентів, постійно покращує і модернізує свої мережі, задовольняючи попит користувачів, що зростає, - говорить Павло Курмачев, віце-президент по технічній політиці компанії ВОЛЯ. – На даний момент  зовнішні канали компанії ВОЛЯ складають -  1,3  Гбіт/c, канали підключення до UA-IX - 2 Гбіт/с, що є абсолютним рекордом  України».

Відео дня

Завдяки такій швидкості й новим акційним тарифним планам «Велетень» 10Гб і «Безмежжя» 30Гб, абоненти компанії  ВОЛЯ вже зараз можуть відчути зручність доступу до українських та світових ресурсів, зможуть викачувати скільки завгодно музики, файлів, фільмів – оцінити високу якість, що надається користувачеві Інтернету від ВОЛІ.

Компанія ВОЛЯ — провідний провайдер телекомунікаційних послуг, що надає доступ до цифрових пакетів програм кабельного телебачення під торговою маркою

Воля Преміум ТВ™ і високошвидкісний доступ до ресурсів Інтернет під торговою маркою Воля Бродбенд™. Висока швидкість Інтернет — до 38 Мбіт/сек без необхідності телефонної лінії. Широкий вибір різних планів підписки на цифрові пакети, на будь-який смак і вік. Більше 100 телепрограм в найповнішому плані підписки.

Наталя Баш

Керівник відділу PR компанії ВОЛЯ

Тел./факс: 207-70-92

info@volia.com