Багатоденний АльфаМотопробіг (БАМ) на малокубатурних скутерах пройде за маршрутом Одеса-Іркутськ під девізом «На Байках – до БАЙКалу!»

БАМ включає декілька етапів, а його маршрут пробігу пролягатиме через 50 великих міст та близько 500 інших населених пунктів України та Росії. Старт першого етапу  Одеса-Крим намічено на 9 травня та присвячено 62-ій річниці Перемоги радянського народу у Великій Вітчизняній війні. Старт відбудеться у 12.00 на Меморіалі 411-й батареї у місті Одеса.

Ідея пробігу належить московським скутеристам  Андрію та Глебу Величко, а також генеральному менеджеру Торговельної марки «АЛЬФАМОТО» Михайлу Бад’їну.

Відео дня

Організатором пробігу є Торгівельна марка «АЛЬФАМОТО» та підприємство «Альфа-Ком» (Одеса), яке спеціалізується на дистрибуції мототехніки виробництва Республіки Китай (за участю інженерно-конструкторських підрозділів на території України та Росії). Дилерська мережа ТМ «Альфамото» в Україні налічує понад 100 юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

Планується участь двох команд (3-6 осіб). У пробігу по території України приймуть участь до 15 осіб.

Неофіційна презентація пробігу відбулася у рамках III міжнародної спеціалізованої виставки фототехніки та аксесуарів «Мото07байк» (7-10 березня 2007 р., Київ). Плануються презентації мотопробіга у інформаційному агентстві «Уніан», а також у регіональних інформагентствах..

Вперше у історії СНД таку значну відстань (8500 км)  буде подолано на малокубатурних скутерах. У числі партнерів акції – Одеський, Московський скутерні клуби, журнали «Мотодрайв» та «MotorNews», Міжнародна юридична служба (Україна).  Кількість партнерів та спонсорів акції постійно збільшується.

У якості почесних гостей запрошені видатні діячі культури, політики та бізнесу. На маршруті проводитиметься велика кількість агітаційних заходів (марафони, концерти, зустрічі фахівців та шанувальників мототехніки, спортивно-культурні заходи).

Проект висвітлюватиметься у всесвітній мережі у режимі «он-лайн». За підсумками акції силами професійних кіномитців буде створено документальний фільм «БАМ XXI сторіччя».

Впевнені, що Багатоденний АльфаМотопробіг стане реальним фактором розвитку ділових контактів організаторів та партнерів акції у сферах бізнесу, культури та спорту на території України та Росії.

Начальник відділу маркетингу                                                        Є. Гусаров

ТМ «АЛЬФАМОТО»