27  квітня  2007 р. Київ. Дата-центр компанії ВОЛЯ та компанія Entry виробили  сумісну програму нарощування обчислювальних потужностей для забезпечення потреб крупних інтернет-проектів. Користувачі нових тарифних планів Дата-центру ВОЛЯ  можуть отримати абсолютно  унікальні  для українського ринку хостингу серверів умови оренди сучасного могутнього сервера на платформі AMD Opteron Dual-Core або Intel Core 2 Duo, а також збільшені об`єми трафіку.  Об`єми зарубіжного трафіку, включені в цей тариф, на даний час не мають аналогів по співвідношенню ціна/об`єм на ринку України.

«Наші клієнти – це, в першу чергу, Інтернет-проекти з високим рівнем відвідуваності. Популярні публічні ресурси вимагають відповідної інфраструктури, тому в наше завдання входить як забезпечення високої швидкості, так і надання безперервного доступу до контенту. Виходячи з цих потреб ми  запропонували нову пропозицію: могутній сервер з необмеженим вихідним зарубіжним трафіком за оптимальною ціною”, –  відзначив Олексій Акулов, керівник Дата-центру ВОЛЯ.

Сергій Калінін, директор Entry, підкреслив, що для комерційного центру обробки даних, що зростають за рахунок прибутку від операційної діяльності, технічна політика повинна забезпечувати спадкоємність і передбачуваність бізнесу: — “Платформи і компоненти можуть бути  різними,  важливішим є відповідність серверів завданням і наша здатність, як постачальника, забезпечувати зростаючий попит. Сервери Entry відповідають поставленим вимогам, щодо габаритів, тепловиділення, відмовостійкості. До того ж ми в змозі оперативно реагувати на побажання замовника”.

Відео дня

Дата-центр ВОЛЯ — підрозділ компанії ВОЛЯ, який займається наданням хостингу серверів (апаратний хостинг, сolocation/колокейшн, виділений сервер) , розміщення сервера на  спеціально обладнаному технічному майданчику і  підключення його до  мережі Інтернет.

Компанія Entry  поставляє устаткування для обслуговування ресурсоємних завдань: сервери, робочі станції, дискові масиви. Entry розділяє ідею модульного підходу до побудови інформаційних систем підприємств і дотримується моделі глибокої спеціалізації, що дозволяє оптимізувати структуру серверного парку під цільові  додатки.

 

Дата-центр ВОЛЯ (044) 501-63-98  www.dc.volia.com 

Компанія Entry (044) 482-0-462  www.entry.ua