26 квітня, в рамках проведення акції «Україно! Я за тебе!», до 21 річниці Чорнобильської катастрофи буде відзнято відео-кліп на кавер-версію пісні «Another Brick In The Wall» групи «Pink Floyd» у виконанні київської групи «Армада» у співпраці із Юлією Voiсe під власної назвою «Синій атом». На даний момент пісня вже знаходиться у гарячій ротації на хвилі «Європа FM» 107.0, яка є співорганізатором акції «Україно! Я за тебе!». Офіційні права на запис та виконання цієї пісні безкоштовно отримано безпосередньо від Роджера Уотерса та компанії «Worner Brothers» після того, як він дізнався про мету запису його всесвітньовідомого хіта. Сам по собі такий випадок вже є безпрецедентним у історії українського шоу-бізнесу. Кавер-версія київських музикантів на оригінальну музику «Pink Floyd» присвячена темі чорнобильського саркофага, що потребує ремонту та знаходиться в аварійному стані. Зйомка фрагменту кліпа відбудеться у місті Прип’яті. На місце зйомок виїде група відомих діячів України, тим самим роблячи свій внесок в акцію «Україно! Я за тебе!».

В кліпі буде використана хроніка та фрагменти комп’ютерної гри «Сталкер» виробництва української компанії «GSC Game World». Також, в рамках акції буде знято кліп на пісню «Україно! Я за тебе!», записану студією «Третяков Продакшн».

Прес-конференція для вітчизняних та іноземних ЗМІ відбудеться  26 квітня о 10:30 ранку. Запрошуємо до президії всіх, хто вирішив взяти участь у зйомках. До виїзду у місто Прип’ять також приєднаються знімальні групи телеканалів.

Відео дня

Виїзд одразу після прес-конференції в УНІАНі 26 квітня о 12 години від головного входу інформаційного агентства на Хрещатику, куди буде подано кілька комфортабельних автобусів з символікою «Україно! Я за тебе!».

1 червня в «Міжнародний день захисту дітей» на Європейській площі відбудеться благодійний концерт, на якому буде презентовано кліпи «Синій атом» і «Україно! Я за тебе!».

Все необхідне для проведення заходів акції «Україно! Я за тебе!» надано безкоштовно (техніка, послуги, виконання, хроніка, права).

Сподіваємося на Вашу підтримку.

З повагою,

Олександр Лірчук - програмний директор радіостанції «Європа FM»

тел. 8 (050) 546-89-08 , 8 (067) 405-04-29

Акредитація за телефоном: (044) 251-49-49

прослухати пісню можна на сайті: www.europa.fm