28 квітня відбудеться офіційне відкриття нового сезону гонок ФОРСАЖ на автодромі «Чайці» під Києвом.

Про це повідомила на прес-конференції в УНІАН керівник проекту «ФОРСАЖ» Ірина МАНУКОВСЬКА.

Як передає кореспондент УНІАН, за її словами, новий сезон гонок «ФОРСАЖ» 2007 року буде відкритий унікальним урочистим парадом, який повністю презентує все те, що проходитиме в рамках проекту ФОРСАЖ упродовж усього часу з квітня по вересень.

Відео дня

У параді візьмуть участь і суперкари, які боротимуться між собою на треку, і автомобілі, побудовані спеціально для участі в змаганні за Кубок України 2007, і ексклюзивні автомобілі BMW, спрямовані на спеціальне змагання серед власників BMW, найшвидші спортбайки, а також красиві і дуже швидкі представниці майбутніх змагань «Міс ФОРСАЖ», сказала І.МАНУКОВСЬКА.

Як представники розважального сектора проекту ФОРСАЖ у параді візьмуть участь яскраві піджеї шоу-балету ФОРСАЖ, школи бойових мистецтв і команда брейк-дансу Explosive.

Усі почесні учасники параду урочисто пройдуть тим самим треком, який буде в центрі уваги найближчі шість місяців.

І.МАНУКОВСЬКА повідомила, що вхідних квитки для глядачів коштуватимуть 20 грн., для учасників – 40 грн.

Упродовж сезону планується 5 Етапів Кубка України із Драг Рейсінгу, любительський Чемпіонат «Національна серія», Чемпіонат із Драг Рейсінгу серед жінок «Міс ФОРСАЖ 2006».

Переможці кубка України можуть навіть одержати звання кандидата в майстри автомобільного спорту, відзначила І.МАНУКОВСЬКА.

Як відомо, драг рейсінг - гонка по прямій на 1/4 милі (402 метри) з максимальним прискоренням; старт з місця, фініш сходження. У заїзді стартує два автомобілі (мотоцикли). У турнірах переможець визначається за олімпійською системою (на вибування).