В УАнеті відкрилося нове безкоштовне джерело інформації. Сервіс pr.meta.ua планує стати однією із найбільших функціональних баз даних для ЗМІ, фахівців з маркетингу і українських компаній. Це 40-й по рахунку сервіс найбільшого порталу України www.meta.ua        

У останні два роки компанія МЕТА випускає в середньому 1-2 нових сервіси в місяць. Комунікаційні сервіси порталу у тому числі і новий сервіс об`єднані в єдиний простір «Моя МЕТА» за рахунок  єдиної системи реєстрації. Сервіс прес-релізів pr.meta.ua від інтернет-компанії МЕТА призначений для сприяння компаніям, політичним партіям, громадським і комерційним організаціям в інформуванні громадськості про їх діяльність.

Сервіс pr.meta.ua тісно пов`язаний з сервісом «Новини» на metaa.ua. Прес-релізи розміщуватимуться в окремому блоці на всіх сторінках з новинами на сайті www.news.meta.ua. Щоденна аудиторія новин складає близько 50 тисяч осіб, а щомісячна - понад 350 тисяч потенційних читачів прес-релізів.

Відео дня

Додаткові можливості сервісу:

- окремий пошук на Meta.ua по прес-релізах;

- підписка на розсилку прес-релізів, що розміщуються на сервісі.

Інформація про компанію:

Компанія МЕТА – розробник інформаційно-пошукових і аналітичних систем. Найвідоміший проект компанії – українська пошукова система і портал www.meta.ua. У планах компанії, крім відкриття нових сервісів для користувачів, впровадження пошуку по спеціалізованих базах даних і створення систем, що дозволяють налаштовувати і персоналізувати інформаційні потоки. Інтернет-компанія МЕТА планує вийти на ринки нових інформаційних сервісів і технологій, розробляти спеціалізовані пошукові, аналітичні, а також інтерактивні системи.