Міжнародна група “Rainbow Tours”, що спеціалізується на виїзному туризмі, має намір інвестувати 2 млн. дол. у відкриття свого представництва в Україні. Про це сьогодні на прес-конференції в УНІАН повідомив директор “Rainbow Tours” (Україна) Гліб БІТЮКОВ.

За його словами, зокрема, інвестиції підуть в розвиток чартерних авіарейсів, на рекламну кампанію тощо. Головними напрямами на даному етапі розвитку стануть Марокко, Туніс, Єгипет. Водночас, це можуть бути і екзотичні країни, і європейські напрями. Також компанія не виключає можливості в майбутньому розвивати напрями в`їзного туризму, зазначив Г.БІТЮКОВ.

Він повідомив, що «Rainbow Tours” в Україні обіцяє низькі ціни при високій якості. Тобто, масштаби і обороти компанії, за його даними, дозволяють купувати послуги оптом, і, відповідно, дешевше, ніж інші компанії, продавати їх кінцевим споживачам. «Наприклад, у нас є можливість замовити готель (а не декілька її номерів) на весь сезон… Таким чином, ми одержуємо більш привабливі ціни», - сказав він.

Відео дня

Зокрема, в Марокко, на якому компанія робить основний упор, вона здійснює рейси на своєму літаку. Крім того, компанія має свої автобуси безпосередньо в країнах на місцях, щоб за їх допомогою проводити екскурсійні програми.

Як повідомив Г.БІТЮКОВ, в планах “Rainbow Tours” - відкриття наступного року офісів і в інших містах України, проте поки що не визначено, які саме це будуть міста. Як відзначив він, Україна стала першою серед країн СНД, де “Rainbow Tours” відкрила своє представництво. За його словами, туристичний потенціал України дуже високий, і її туристичний сегмент стрімко розвивається.

Довідка УНІАН. Компанія “Rainbow Tours” - це міжнародна інвестиційна група з представництвами в Німеччині, Польщі, а зараз і в Україні, яка була заснована більше 20 років тому. Компанія спеціалізується на виїзному туризмі.