Найбільші в СНД виробники ізоляторів ТОВ «Львівська ізоляторна компанія» (м. Львів) і ВАТ «Южноуральський арматурно-ізоляторний завод» (м. Южноуральськ, Челябінська область, РФ) об`єдналися в холдинг і створили управляючу компанію Global Insulator Group (ТОВ «Глобал Інсулейтор Груп» м. Єкатеринбург).

Про це повідомив сьогодні на прес-конференції в УНІАН генеральний директор Global Insulator Group Валерій РОЗОВ.

За його словами, основною метою створення компанії є підвищення технологічності виробництва і логістики бізнесу; клієнтоорієнтований підхід до замовників; оптимальний розподіл потужностей, замовлень і складських запасів; систематизація продажів.

Відео дня

"Завдяки створенню Global Insulator Group замість двох окремих виробників споживач одержав цілісну, могутню, сучасну компанію із загальною маркетинговою політикою, єдиним центром ціноутворення і логістичним центром", - відзначив він.

Також він додав, що Global Insulator Group планує збільшити виробництво ізоляторів з 6 млн. штук у 2006 році до 9,5 млн. штук ц 2010 році, інвестувавши в модернізацію виробництва не менше 10 млн. доларів, і вийти на друге місце в світі за обсягами виробництва серед виробників ізоляторів (на сьогоднішній день Global Insulator Group займає третє місце в світі серед виробників ізоляторів. На першому місці - французька компанія SEVES, на другому - іспанська Saint-Global).

Довідка УНІАН. ТОВ «Глобал Інсулейтор Груп» (Global Insulator Group) - міжнародна управляюча компанія, що об`єднала виробничі потужності та конкурентні переваги двох виробників ізоляторів: ВАТ «Южноуральський арматурно-ізоляторний завод» і ТОВ «Львівська ізоляторна компанія».

Южноуральський арматурно-ізоляторний завод заснований в 1957 році. За час своєї роботи підприємство стало провідним у сфері виробництва і поставок підвісних ізоляторів із загартованого скла, фарфорових ізоляторів і лінійної арматури для повітряних ліній електропередач, розподільних пристроїв станцій і підстанцій.

«Львівська ізоляторна компанія» створена в 2002 році на базі Львівського ізоляторного заводу, що існував з 1965 року. За 40 років на заводі було вироблено більше 260 млн. штук ізоляторів. Велика їх частина і сьогодні успішно експлуатується на лініях електропередач від 0,4 кВ до 1150 кВ в енергетичних системах більш як 35 країн світу. Сьогодні «Львівська ізоляторна компанія» виготовляє підвісні та штирьові скляні ізолятори, а також групу лінійних і фіксаторних полімерних ізоляторів.