Компанія «ТОВ «Технологічні ініціативи» на початку літа виведе на ринок продуктів харчування торгову марку El Nature, під якою буде представлена лінійка продуктів харчування, створених за технологією Organic.

Про це сьогодні на прес-конференції в агентстві УНІАН заявив маркетинг-директор компанії «Технологічні ініціативи» Сергій КОСТЕРНИЙ.

За його словами, під торговою маркою El Nature в Україні вперше будуть представлені продукти, виготовлені за технологією Organic, що одержала визнання в Європі та США.

Відео дня

С.КОСТЕРНИЙ зазначив, що «політика компанії забороняє використання у виробництві генетично модифікованих продуктів, інгредієнтів сої, консервантів, синтетичних підсилювачів смаку й ароматизаторів». При цьому, за його словами, партнером ТОВ «Технологічні ініціативи» і постачальником сировини для виробництва продуктів є компанія Dera-Group (Бельгія).

Як повідомила головний технолог ТОВ «Технологічні ініціативи» Вікторія МАТЯШ, під маркою El Nature в українських супермаркетах будуть представлені дві групи харчових продуктів: повністю готові до вживання і напівфабрикати. «Зокрема, споживачу будуть запропоновані бургери, котлети, нагетси, паштети, ковбаси, сосиски, равіолі, приготовані на основі білкових сумішей гречки, пшениці, рису, жита, грибів, клітковини, овочів і спецій. Продукти El Nature дозволяють задовольнити потребу людського організму в усіх необхідних мікроелементах. Увесь асортимент звичний за способом приготування й споживання», - сказала В.МАТЯШ.

Як повідомив представник компанії Dera-Group Сергій ЛАЗЕНКОВ, білкові суміші Dera-Group сертифіковані відповідно до європейських стандартів. «Враховуючи, що в сільському господарстві України технологія Organic поки відсутня, сировина повністю імпортуватиметься з Європи. Компанія Dera-Group має своє виробництво в Бельгії, Великій Британії та Чехії й є визнаним європейським лідером у виробництві продуктів здорового харчування», - зазначив С.ЛАЗЕНКОВ.

Він також повідомив, що ТОВ «Технологічні ініціативи» побудувало в селі Здоровка Васильківського району Київській області мінізавод. «Потужності заводу дозволяють виробляти до 15 тис. тонн продуктів у асортименті. В цілому український ринок продуктів, вироблених за технологією Organic, оцінюється в 250 тис. тонн на місяць. Таким чином, «Технологічні ініціативи» зможуть задовольнити попит лише на 6%, що дозволяє говорити про значні перспективи зростання виробництва даної продукції», - додав С.ЛАЗЕНКОВ.

У свою чергу С.КОСТЕРНИЙ зазначив, що «продукти, представлені під маркою El Nature, стануть подарунком для українських вегетаріанців, оскільки в них повністю відсутні м`ясні інгредієнти. На наших продуктах ви не знайдете Е-кодів. Термін придатності нашого паштету складає всього 28 днів, що, з одного боку свідчить про його повністю натуральне походження, але з другого боку, украй ускладнюють нашу роботу з роздрібною торговою мережею. Проте ми готові до всіх труднощів і ставимо перед собою завдання відродити в Україні культуру правильного і здорового харчування», - сказав С.КОСТЕРНИЙ.