17 квітня 2007 року в УНІАН представники туристичної компанії «Rainbow Tours» заявили про готовність інвестувати більш ніж 2 млн. дол. США у відкриття представництва в Україні. Новий офіс відкрито у Києві, за адресою: вул. Горького 155, оф. 23. У прес-конференції приймали участь: Глеб Бітюков – директор, Єва Висмик – менеджер з розвитку. 

 

Компанія «Rainbow Tours» - це міжнародна інвестиційна група (з представництвами у Німеччині, Польщі, Україні), яку було засновано більш ніж 20 років тому та яка спеціалізується на виїзному туризмі. Діяльність компанії була відмічена багаточисельними нагородами та призами («Кращий польський тур оператор», 2006).

Відео дня

Директор компанії «Rainbow Tours» в Україні Глеб Бітюков зазначив, що під час прийняття рішення про відкриття офісу в Україні, керівництво приймало до уваги наступні чинники: 

· По-перше, українська економіка та її туристичний сегмент розвиваються стрімко й успішно;

· По-друге, зростаючий середній клас, представники якого традиційно є клієнтами компанії, представляє вибагливих та досвідчених мандрівників;

· По-третє, туристичний потенціал України є дуже високим. 

Саме тому керівництво компанії «Rainbow Tours» прийняло рішення про інвестування більш ніж 2 млн. доларів США у розвиток туристичної мережі в Україні.

Компанія «Rainbow Tours» розробила спеціальну програму розвитку бізнесу в Україні, головними елементами якої є:

1. запровадження системи он-лайн резервування турів;

2. формула відпочинку 7+7, яка складається з 2 частин: перший тиждень насичений екскурсійними програмами, а другий тиждень турист може провести на узбережжі;

3. відкриття нових туристичних напрямків, таких як Марокко (Агадір), планується розробка турів до Кенії;

4. спеціальний страховий поліс, ціна якого складає лише 3 % загальної вартості туру;

5. виправданий рівень комісії.

Слід зазначити, що вибір турів, які пропонує компанія «Rainbow Tours» не обмежується традиційними курортами Тунісу та Єгипту, бажаючі можуть насолодитися красотами класичної Італії, романтичної Франції та Туманного Альбіону, так само як й оцінити високий рівень обслуговування в екзотичних країнах (Таїланд, Куба).

Щодо перспектив розвитку компанії в Україні менеджер з розвитку Єва Висмик зазначила: «Наступним нашим кроком буде занурення в африканські країни, наприклад, Кенію. На даний момент фахівці компанії вже почали роботу над розробкою зимових туристичних пропозицій».     

Контактна особа: Олена Юр’єва

elena.yurieva@s4ukraine.com.ua

(+38 044) 289 14 21