Національний рух автоспортивних вболівальників "Епідемія швидкості" з радістю повідомляє про те, що 15 квітня 2007 року у 54 містах нашої країни відбудеться всеукраїнська акція "Україна автомотоспортивна". Ця безпрецедентна подія не носить комерційного характеру, її - мета об`єднати зусилля вболівальників та спортсменів у справі популяризації автомобільного спорту в Україні та запросити українську спільноту до активної участі в автомотоспортивному сезоні 2007.

Під час акції планується організувати добровільні зустрічі автомотоспортивної громадськості (вболівальники, спортсмени, організатори змагань, члени автомотоклубів тощо) на центральних площах та вулицях міст. Також всі бажаючі будуть мати можливість безкоштовно отримати відео та поліграфічну продукцію інформаційного характеру, яка має популяризувати серед широких верств населення нашої країни автомобільний та мотоциклетний спорт. В деяких містах будуть організовані виставки автомотоспортивної техніки.

Акція вже набула підтримки Автомобільної Федерації України, Федерації Картингу України, Федерації Мотоспорту України та відбудеться при безпосередній підтримці Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту.

Відео дня

Днями ми провели першу прес-конференцію, яка знаменувала старт підготовки до акції.

Маємо честь запросити Вас на другу прес-конференцію, присвячену цій події, яка відбудеться 12 квітня 2007 року о 10.30 в спортивному ресторані “Grand Prix” за адресою пр.Перемоги, 67. Всім бажаючим представникам СМІ буде надана можливість відчути себе справжнім рейсером – по закінченню прес-конференції на Вас буде чекати автобус, який прямуватиме на автодром „Чайка”. Саме там кращі спортсмени минулого сезону дозволять Вам зазирнути до своїх спортивних автомобілів, будуть раді відповісти на всі Ваші питання та нададуть Вам можливість відчути реальну швидкість.

Участники прес-конференції:

1. Андрій Олександров – голова калійного комітету.

2. Богдан Сухецький – голова комітету по ралі-рейдам.

3. Леонід Леонов – голова кільцевого комітету.

4. Ірина Мануковська – керівник проекту «ФОРСАЖ».

5. Олександр Салюк – чемпіон України з ралі.

6. Юрій Ярило – голова кросового комітету.

7. Юрій Шаповалов – переможець етапу Чемпіонату Світу з ралі.

8. Павло Гонтовой – чемпіон України з кросу.

 Будемо вдячні за прояв інтересу до автомобільного спорту України!

З повагою,   Тарас Чернуха

тел. 561-03-74 , 8 (067) 401-03-74