Лідер Громадянської партії «ПОРА» Владислав Каськів застерігає весь демократичний табір «від програшу ще до початку боротьби». Про це він заявив сьогодні на прес-конференції в УНІАН. За його словами є загроза перекупівлі депутатських місць ще на самому початку виборчої кампанії, і, як наслідок,  у новому складі Верховної Ради створиться знову більшість за рахунок перекуплених у опозиції голосів. Тому Владислав Каськів закликав демократичну опозицію виважено підійти до формування виборчих списків, зробивши їх «стерильними». «Якщо ще на початку виборчої кампанії будуть перекуплені 20-30 депутатів з демократичних списків, ми можемо знову опинитися в опозиції із сформованою коаліцією не на користь демократичних сил», - зауважив Каськів.

«Ми звикли, що ціна кожного депутатського місця вимірюється у мільйонах доларів, але ми забуваємо, що за кожного депутата голосувало майже сто тисяч виборців і його перехід до іншої політичної сили означає обман ста тисяч українців», - наголосив Владислав Каськів.

 

Відео дня

Окрім того, ГП «ПОРА» звертається до БЮТ і «Нашої України» з пропозицією добровільно скласти депутатські мандати, і згідно з ч.2 ст. 82 Конституції, дати ще одну правову основу для розпуску парламенту.