Ми, делегати ХІ з’їзду політичної партії „Трудова Україна” вкрай схвильовані загостренням політичної ситуації в Україні.

Молода українська демократія, яка йде нелегким, тернистим шляхом, знову в небезпеці.

Довготривале неврегульоване протистояння у суспільстві, вищому керівництві держави, незавершеність політичної реформи - все це ставить під загрозу наше існування як країни, яка поставила за мету побудувати цивілізоване демократичне суспільство.

Відео дня

Лідери опозиції, перебуваючи в свій час при владі, так і не спромоглися досягти обіцяних результатів, розпорошили і втратили народну довіру, про що свідчать минулорічні вибори до парламенту. І тепер, продемонструвавши свою неспроможність до власної самоорганізації, заплутавшись у внутрішніх чварах та інтригах, знову кличуть людей на майдан, спонукають Президента України на дії, які можуть поглибити політичну кризу.

Створення коаліції національної єдності в парламенті, кроки діючого Уряду щодо поліпшення соціально-економічної ситуації в Україні знайшли підтримки у більшості громадян.

 Учасники ХІ з’їзду політичної партії „Трудова Україна” категорично заявляють: тримати країну у постійному виборчому стані, у правовій невизначеності, в суспільній психологічній напрузі та протистоянні є невиваженим політичним кроком.

Ми звертаємося до всіх громадських організацій, демократичних партій, що не пройшли до парламенту, з закликом віднайти в собі мужність та відповідальність відкинути власні партійні амбіції і протистояти політичному хаосу, об’єднавшись у позапарламентський рух на підтримку національної єдності.

Резолюція  прийнята  делегатами ХІ  з’їзду  політичної партії  „Трудова Україна”

 м.Київ, 31 березня  2007р.