Прийшла весна, пора міняти шини. До радості водіїв не за всіма шинами потрібно їхати в магазин. Шини від німецького виробника  тепер можна одержати на вулицях 5 великих міст України практично безкоштовно, за умови достатньої уважності, швидкості і водійської майстерності. Такий оригінальний спосіб замінити шини напередодні літнього сезону пропонує виробник FULDA.

З 28 березня по 15 квітня на дорогах Києва, Донецька, Дніпропетровська, Харкова і Львова можна зустріти  «чорний бумер» із зображенням пантери. Водії, які побачать цю машину на вулиці свого міста, мають можливість одержати в подарунок комплект якісних німецьких шин.

Відео дня

Наздогнати чорну пантеру досить просто, оскільки щоб уникнути дорожніх подій, ТМ FULDA пропонує безпечні правила автомобільної гонитви: необхідно влаштуватися в «хвіст» пантери і моргнути дальнім світлом. Якщо «пантера» включає аварійні вогні, значить - полювання завершене.

Щоб прийняти участь в полюванні на пантеру, необхідно налаштуватися на радіостанцію «Авторадіо», почути назву міста, час початку гонитви і свій розмір шин. Полювання починається щодня близько 12-30.  

Переможці щодня розповідають про свої враження в прямому ефірі радіостанції «Авторадіо» в 19:30. Щодня акції у автомобілістів є можливість одержати новий комплект якісних німецьких шин торгової марки FULDA.  Приєднуйтеся!