Депутат Київради, лідер Партії вільних демократів Михайло БРОДСЬКИЙ не виключає своєї участі в наступних виборах Київського міського голови.

Про це він сказав сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

Спочатку М.БРОДСЬКИЙ зазначив, що нібито в столиці існує «деяке повір`я», що він ніколи не зможе стати мером міста Києва. “І не тому що я нерозумний, або нечесний, непрофесійний, а тому, що у нас в Києві живе багато антисемітів», - сказав М.БРОДСЬКИЙ. «Я думаю, що є сенс сходити на вибори, щоб довести, що це не так. Що Київ - це європейське місто з європейськими традиціями, і що в ньому живуть просто хороші люди, які люблять своє місто. Може тільки заради цього варто сходити», - сказав він.

Відео дня

Водночас М.БРОДСЬКИЙ відзначив, що йому «підходить і та робота, яку робить вже майже 11 років». «Я вже якось звик до опозиції», - сказав він.

Коментуючи минулі вибори мера столиці, М.БРОДСЬКИЙ сказав, що особисто лідер БЮТ Юлія ТИМОШЕНКО рекомендувала представнику своєї політичної сили не балотуватися на місцевих виборах. “А щодо того, що на вибори від Блоку Тимошенко не ходив Микола ТОМЕНКО – це запитаєте у Юлії Володимирівни, чому вона не захотіла Колю висунути. Це була особисто її ініціатива – не пускати ТОМЕНКА на вибори мера», - сказав він. (М.БРОДСЬКИЙ був обраний депутатом Київради за списками БЮТ – УНІАН).