На 22.03.2007 року були призначені загальні збори акціонерів Банку «БІГ Енергія». Ініціаторами скликання виступили акціонери Банку. 

Керівництво Банку, яке незацікавлене в зборах, фактично зірвало їх проведення. За заявою Банку було винесено незаконну судову ухвалу, яка суперечить рішенню Верховного суду України та фактично забороняє проведення зборів. 

Звертаємо увагу, що Банк вже вчетверте не може провести загальні збори акціонерів. Причиною цього є чисельні судові заборони, які по черзі ініціюють акціонери та менеджмент.  

Відео дня

Реєстратор є заручником корпоративного конфлікту між різними групами акціонерів та всередині менеджменту Банку. На Реєстратора постійно чиниться тиск. Банком, у відношенні Реєстратора, було ініційовано: 3 перевірки прокуратури, 3 перевірки ДКЦПФР, та порушення кримінальної справи. 

Використовуючи кримінальну справу, Банк намагається незаконним чином вилучити реєстр. Дії по вилученню реєстру направлені лише на одне – створення альтернативного реєстру акціонерів з «правильним» розподілом акцій.

Правління Банку, в обхід волі акціонерів, самостійно визначило нового реєстратора (компанія «Говерла»), що є грубим порушення акціонерного законодавства.   

 ВАТ «Укренергореєстр» вимушений публічно звернутися до громадськості та акціонерів з проханням вплинути на менеджмент Банку та захистити Реєстратора від «рейдерської» атаки.

В.о. Директора

ВАТ «Український енергетичний реєстр»

Бугай Денис Володимирович

Тел. 8 (050) 380 64 45