Всеукраїнська громадська організація “Народна рада” підтримує призначення Анатолія КІНАХА на посаду міністра економіки.

Про це представники організації повідомили на прес-конференції в УНІАН.

Зокрема, редактор газети “Свобода істини” Олег ЛЕУСЕНКО зазначив, що зараз не час говорити про безплідні протистояння, а варто говорити про практичну роботу з метою зростання економіки та підвищення добробуту людей. За його словами, “сьогодні існує нагальна потреба розв’язувати проблеми, що безпосередньо стосуються щоденного життя українців”, і, на його думку, призначення А.КІНАХА на посаду міністра економіки буде цьому сприяти.

Відео дня

У свою чергу, керівник ВГО “Народна рада” Надія ЛУКАШЕВИЧ заявила, що А.КІНАХ “є найкращим громадським діячем в Україні”, який у разі потреби завжди готовий прийти на допомогу.

При цьому вона наголосила, що А.КІНАХУ необхідно бути при владі, оскільки лише у такому разі він зможе ініціювати прийняття законопроектів, які необхідні для розвитку української економіки.

“Я щиро вітаю його (КІНАХА – УНІАН) з цим кроком справжнього мужчини”, – заявила Н.ЛУКАШЕВИЧ. Вона наголосила, що “у такий складний для України час погодитись посісти таку відповідальну посаду, як міністр економіки, є дуже мужнім кроком”.

Як повідомляв УНІАН, 21 березня Верховна Рада призначила А.КІНАХА на посаду міністра економіки України. Одразу після голосування “Наша Україна” виключила А.КІНАХА з фракції.

Президент України В.ЮЩЕНКО назвав ганьбою призначення А.КІНАХА на посаду міністра економіки. «Те, що відбулося сьогодні з призначенням міністра економіки - це ганьба. Ганьба морального типу», - сказав він.