19 березня біля 11 години у приміщення №22 що за адресою бул. Дружби Народів, 17 а, увійшли представники МВС та попросили всіх покинути приміщення, повідомивши, що будинок заміновано. Дане приміщення є офісом Місцевого осередку ВГО «Антикримінальний вибір» у Київській області, організації яка підтримує і приєдналася до Громадянського руху «Народна самооборона».

Головою Київської обласної організації Антикримінального вибору є Ярослав Годунок – депутат Бориспільської міської ради V скликання, голова фракції "Народна самооборона" один із активістів громадської діяльності, борець за правду та демократію якого під час президентських виборів 2004 року уже звинувачували у тероризмі та незаконному зберіганні зброї і вибухівки (В офісі ПОРИ на Почайненській правоохоронці "знайшли" вибухівку.).

Оперативно на місце події під’їхали всі необхідні служби оточили будинок, з підвального приміщення 2-го під’їзду (що знаходиться прямо під приміщенням №22) винесли вибухові пристрої, зброю та набої. Операція відбулася без інцидентів, але відкритими залишаються запитання звідки взялася зброя, хто її поклав у підвальне приміщення 5-типоверхового будинку у якому мешкають мирні жителі Печерська, чому саме цей будинок і чому поряд з вибухівкою знову звучить прізвище Годунка, чому такі події відбуваються одночасно із поверненням у свої крісла окремих високопосадовців у правоохоронних органах, які у своїй попередній діяльності відзначилися протидією "помаранчевій революції" та майдану?

Відео дня

Дані події наштовхують на певні думки: чи не провести паралелі між цією подією та обшуком у квартирі екс-міністра МВС та істерією влади стосовно діяльності Народної самооборони, діяльністю депутата Бориспільської міської ради Ярослава Годунка, яка спрямована на захист прав громадян та шкодить фінансовим інтересам окремих кіл.

На ці та інші запитання дасть відповідь Голова Місцевого осередку ВГО «Антикримінальний вибір» у Київській обл., депутат Бориспільської міської ради, голова фракції "Народна самооборона" Ярослав Годунок.

Прес-секретар МО ВГО «Антикримінальний вибір»

у Київській області Леся Бондаренко 240-64-93