Компанія ВОЛЯ і корпорація ІНТЕР, в управлінні якої знаходяться канали «К1» і «К2»  прийшли до рішення, згідно якого програма «К1» стане доступна в зоні вузькосмугової телекомунікаційної мережі.

Компанія ВОЛЯ, йдучи назустріч побажанням абонентів і у виконання цих домовленостей, вжила безпрецедентні заходи для забезпечення технічного рішення цього питання. За минулий час компанією ВОЛЯ було підготовлено додання ще одного каналу в зоні покриття  вузькосмугової мережі. Таким чином, кількість доступних телепрограм в соціальному пакеті, в зоні з  обмеженим ресурсом телекомунікаційної мережі складе до 19 телепрограм, і кияни, які живуть в такому сегменті мережі, матимуть можливість дивитися програми універсальної програмної послуги, а також програми Парламентського каналу «Рада», Київської державної регіональної ТРК (КГРТРК) і програми телеканалу «К1».

14 березня 2007 року на засіданні Національної Ради з телебачення і радіомовлення було ухвалено відповідне рішення, яке зафіксувало ці зміни.

Відео дня

Необхідно відмітити, що раніше компанія ВОЛЯ заявляла, про те, що мета – повністю відмовитися від старої аналогової технології і перейти на сучасну цифрову технологію надання послуги кабельного телебачення.

Майбутні зміни прокоментував директор по маркетингу А. Метельський: «Оскільки вже сьогодні істотна частина абонентів компанії підписані на цифрові пакети, і кількість їх зростає кожного дня –  ми прогнозуємо, що вже цього року на деяких ділянках телекомунікаційної мережі ми повністю відмовимося від застарілих аналогових технологій. Тому проведені заходи, що дозволили додати один канал, роблять можливим заявляти про те, що до травня-червня наступного року Київ буде першою цифровою столицею не тільки України, але і країн Східної Європи. Для споживачів наших послуг це буде як істотне поліпшення якості картинки і звуку, так і можливість вибору з багатьох пакетів та програм».