«Ваш вихід» – це соціальний проект, який транслюється що неділі на головному телеканалі країни Першому Національному і присвячений вирішенню проблем простих українців. Програма виходить у форматі ток-шоу, участь в якому приймають 60 гостей, у студії 3 експерти та герой програми.

Це перший подібний проект в ефірі Національної Телекомпанії України. Програма говорить про гострі соціальні проблеми суспільства: життя дітей-сиріт, інвалідів, пенсіонерів, малозабезпечених верств суспільства. Існує спеціальна гаряча лінія – телефон довіри, на який кожного дня надходить близько 40 дзвінків від людей, що потребують допомоги або прагнуть допомогти героям програми. Безпосередньо у студії автори, ведуча, гості програми знаходять вирішення тих чи інших проблем, підказують українцям як самостійно чи об’єднавшись знайти вихід із складного становища. Таким чином програма  пропонує глядачеві алгоритм дій, пробуджує свідомість та бажання боротися за своє життя, створюючи модель громадянського суспільства. Цей проект – яскравий приклад взаємодії телебачення і глядача заради покращення долі кожної людини і створення впливу на чиновницьке середовище.

Програма «Ваш Вихід» віддзеркалює життя простих людей, тримає постійний зв`язок з ними та героями програми. За рік існування проекту колективу програми вдалося надати реальну допомогу, багатьом простим українцям, що звернулися зі своїми проблемами. Герой програми, присвяченої річниці Чорнобильської катастрофи, – Станіслав, за підтримки Надзвичайного та Повноважного Посла Республіки Куба в Україні Хуліо Гармендія, безкоштовно полетів на Кубу, де кубинські лікарі провели йому 4 операції. Героїні програми «Квиток у майбутнє» випускниці школи-інтернат №3 міста Києва Ірина та Оксана безкоштовно навчаються у Європейському університеті. Дівчинка Іринка полетіла у США, де відомий хірург Олександр Етніс провів їй 2 безкоштовні пластичні операції по відновленню обличчя. Хлопчику Олександру програма «Ваш Вихід» знайшла рідкісну групу крові, що допомогло йому успішно витримати операцію  на серці. 18-річному сироті Михайлові знайшли роботу з можливістю вчитися і допомагати своїй молодшій сестрі, яка живе в дитячому будинку. Офіцерська родина з Одещини за підтримки нашої програми змогла отримати гарантовану Законом квартиру, яку довгі роки через злочинну байдужість чиновників родина не могла отримати. Це далеко не повний перелік людей, яким вдалося допомогти і це тільки початок.

Відео дня

Таким ініціатор проекту Наталія Розинська, та її однодумці бачать свій вклад в розвиток громадянського суспільства та соціальної сфери України.

          В минулому році Наталія Розинська за досягнення та турботу про простих українців була відзначена орденом Святої Великомучениці Анни, котрий їй вручив Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Володимир – Митрополит Київський і Всія України.

Також нещодавно Наталія Розинська була нагороджена «Золотим пером» в номінації «Кращий журналіст року в соціальній сфері».

З питань акредитації та за додатковою інформацією звертайтесь до

прес-служби РІА „Київський Подіум”

Контакти пресс-служби:

E-mail: press_kp@tk.kiev.ua

Тел./факс: 451 - 46 - 29

моб. 8 050 413 90 02 – Ольга Косинська,

        8 095 898 63 46 – Ольга Крилова