Офіційний дилер автомобілів Subaru в Києві і області - ТОВ «Мега-Моторс» спільно з КРУ ТОВ "Укрпромбанк" і ЗАТ "Фінансова група "Страхові традиції" впровадили нову програму придбання автомобілів Subaru в кредит "Зоряна весна".

Про це повідомив директор ТОВ «Мега-Моторс» Павло КУЗЬМІН сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

Як передає кореспондент УНІАН, за його словами, згідно з умовами програми "Зоряна весна", кредити на придбання автомобілів Subaru (весь модельний ряд) надаватимуться на наступних умовах: термін кредитування – до 7 років, первинний внесок - від 0%, відсотки за користування кредитом - від 8% до 10,5% річних у валюті (залежно від терміну кредитування), страхування автомобіля КАСКО - 6,5% вартості автомобіля.

Відео дня

Також П.КУЗЬМІН повідомив, що акція триватиме до 31 травня 2007 року.

Як повідомляв УНІАН, ТОВ «Мега-Моторс» у 2006 році збільшило продажі нових автомобілів Subaru різних модифікацій на 78,2%, або на 669 штук, порівняно з 2005 роком, до 1525 штук.

Довідка УНІАН. Компанія «Мега-Моторс» є співзасновником дистриб`юторської компанії Subaru Ukraine, до основних завдань якої входить: боротьба із сірими дилерами, контроль якості обслуговування і дотримання маркетингової політики, а також зміцнення іміджу марки Subaru.

ТОВ «Мега-Моторс» як офіційний авторизований імпортер з 1998 р. представляє на українському автомобільному ринку автомобілі японської марки Subaru.