З 28 по 31 березня в Міжнародному виставковому центрі (Україна, Київ, Броварський пр-т, 15) пройде

 XІІІ Міжнародна спеціалізована виставка UITT 2007 – «Україна - подорожі та туризм».

Виставка організована компаніями “Прем’єр Експо” (Україна) та ITE Group Plc (Великобританія) за підтримки Міністерства культури та туризму України та Київської міської державної адміністрації.

Відео дня

В Україні виставка UITT зарекомендувала себе на високому професійному рівні та є найбільшою туристичною виставкою міжнародного рівня. Цього року свої туристичні можливості на ній представлять більш ніж 60 країн та регіонів світу. Вперше окремим стендом будуть представлені Йорданія та Сан-Марино. Значно розширять свою присутність Об’єднані Арабські Емірати – окрім традиційного стенду Дубайського департаменту туризму, який значно збільшився, на UITT 2007 вперше буде представлений курорт Шарджа.

Відмічається значний приріст експонентів з Італії, Китаю, Чехії, Чорногорії. Національні стенди представлять Австрія, Аргентина, Болгарія, Греція, Єгипет, Індія, Кіпр, Куба, Латвія, Малайзія, Мальта, Південна Африка, Польща, Словенія, Таїланд, Угорщина, Франція, Швейцарія. Після довгої перерви на виставці національним стендом буде представлена Іспанія. Широко та різноманітно буде представлена Туреччина – один із самих популярних напрямків туризму в нашій країні.

Всі експоненти приготували новинки до літнього сезону. Наприклад, Польща представить цього року

SPA- курорти, Болгарія – нову інфраструктуру курортів Чорноморського узбережжя.

Вітчизняний турбізнес традиційно буде представлений на стендах Міністерства туризму та курортів АР Крим, Національної туристичної організації та експозиції міста Києва, які представлять туристичні продукти всіх регіонів України. Серед вітчизняних компаній помічається значний приріст експонентів, які пропонують активний туризм.

Новим розділом виставки стане експозиція “Діловий туризм”, яка направлена на активне професійне інформування представників бізнесу та громадськості про потенціал вітчизняного та закордонного ринків ділових послуг та індустрії MICE. Одна за головних задач MICE Ukraine 2007 – змінити відношення до організації корпоративних заходів, відпочинку та навчальних тренінгів, та впевнитися в тому, що ці турботи  необхідно віддавати в руки фахівців. Результати успішного проведення в 2005-2006 роках Міжнародного форуму MICE Ukraine, а також міжнародної конференції MICE Ukraine “Діловий туризм: практика, проблеми, перспективи” на виставці UITT 2006 підтвердили зростаючу зацікавленість до індустрії MICE, що динамічно розвивається.

В рамках виставки UITT 2007 пройде ряд презентацій, конференцій, семінарів та інших ділових заходів; відбудеться міжнародна конференція “Інсентів туризм: специфіка організації на світовий досвід”. Мотиваційний туризм став відомим в Україні не дуже давно, але впевнено завоював найпривабливішу нішу на ринку туристичних послуг як серед готелів та тур-операторів, так і серед співробітників компаній. Конференція представить можливість проаналізувати накопичений світовий досвід в сфері організації інсентів-програм, зрозуміти їх специфіку, а також ознайомитися з сучасними  тенденціями та новими технологіями. З доповідями по ключовим питанням розвитку ділового туризму в світі та в Україні виступатимуть  відомі українські та іноземні фахівці та експерти.

Виставка UITT є членом Європейської Асоціації туристичних виставок (EETFA), Всесвітньої туристичної організації (WTO), Туристичної Асоціації Центрально-Європейських країн (CECTA), Азіатсько-Тихоокеанської туристичної асоціації (РАТА).

Підчас проведення виставки UITT 2007 у павільйонах Міжнародного виставкового центру  проходитимуть також VIІІ Міжнародна виставка обладнання і технологій для готелів, ресторанів та курортів Hotel & Restaurant Expo Ukraine2007, IV Міжнародна спеціалізована виставка професійного обладнання для прибирання CleanExpo Ukraine 2007, IV Міжнародна виставка KIBS 2007 - “Човни, катери та яхти ”, Міжнародна виставка франчайзингу та інших бізнес-можливостей Brand4Rent 2007.

XIV Міжнародна виставка UITT 2008

відбудеться 26-29 березня 2008 року в Міжнародному виставковому центрі

(Україна, Київ, Броварський проспект, 15, станція метро “Лівобережна”)

Прем’єр Експо вул. Пимоненка, 13-Б

Київ, Україна

Тел.  + 380 44 451 4160

Факс + 380 44 451 4161

marketing@pe.com.ua

www.pe.com.ua