«Супер- Еліта–Центр» ?! Більш як півтори тисячі інвесторів з Києва та області вклали кошти у будівництво житла, а коли його отримають – невідомо.  І чи отримають взагалі ? Адже для завершення будівництва усіх об”єктів потрібно майже мільярд гривень…

 Особливості будівництва , методи керівництва, маски-шоу із захопленням офісу та заробітна плата у 500 000 гривень щомісяця ,-ноу-хау від Мариньохи. Про це і не тільки розповість легітимний де-юре директор ТОВ «Київвисотбуд» та « Агробудпереробка ЛТД» Єгор Земелєв о 13 годині 30 хвилин у приміщенні УНІАН.

 Коротка історія питання. Висотні приміщення житлових будинків на бульварі Лесі Українки сьогодні є свого роду візитною карткою нового Києва. Саме вони привабили свого часу людей  до ТОВ «Київвисотбуд» та ТОВ « Агробудпереробка ЛТД», як надійних партнерів і добрих господарників. Привабили також ділових людей, котрі захотіли викупити частку бізнесу і розвивати спільно справу.

Відео дня

Саме таким чином у листопаді 2006 року 50 відсотків частки підприємств ТОВ «Київвисотбуд» та ТОВ « Агробудпереробка ЛТД» перейшло до нових господарів, котрих представляє на прес-конференції Єгор Земелєв. Але яким було здивування інвесторів та нових ділових партерів опісля аудиторської перевірки господарської діяльності попереднього керівництва цих підприємств! Гарна і респектабельна вивіска фактично стала ширмою для всілякого роду зловживань і відвертого шахрайства, що без правоохоронних органів розплутати цей мариньохин вузол проблем  ( прізвище  засновника і попереднього керівника фірм)   стало неможливим. Коли ж попередні господарі побачили, що новий менеджмент  активно проводить ревізію усієї діяльності фірм, то навзамін отримали фактично рейдерське захоплення офісу та побиття охоронців приміщення.

 Прості люди, котрі вклали вже чимало коштів у будівництво житла, так і не здогадуються, що діється сьогодні на цих фірмах, котрі виступають генпідрядниками будівництва. Адже кошти від них збирали як 17 інвестиційних  компаній, котрим і належать метри квадратні житла у недобудованих будинках , так і напряму - ТОВ «Київвисотбуд» . Таким чином кілька десятків квартир були продані двічі.Cеред обманутих інвесторів – Головне Управління МВС України у м.Києві, « Укртрансгаз». За фактами шахрайських дій порушено кримінальну справу Дніпровським РУ ГУ МВС України у місті Кисві.

 Будівництво фактично призупинено, бо немає коштів на його завершення,  до того ж у квітні будівельні компанії мають погасити кредит у 86 мільйонів гривень, взятих під забудову в банку «Форум». Заборгованість перед банком «Київ» на сьогодні  складає 15 мільйонів гривень. Інвестори-фізичні особи переживають, аби їхні квартири не пішли з молотка за борги перед банками, тому хочуть отримати бодай Акти  прийому-передачі майнових прав на проплачені квадратні метри житла. До того ж, невідомо, хто має підписувати ці акти: директор де-юре Єгор Земелєв  чи директор де-факто Марія Ковальська ?!

 За новими власниками фірм – людський і Божий закон, за старими – нехтування і законами , і мораллю, аби мати надприбутки…

Правоохоронні органи і суспільство мають стояти на сторожі людей, котрі вміють і хочуть чесно і добросовісно працювати, з користю для людей і власного бізнесу і давати вчасну і гостру відсіч всіляким мариньохам-махінаторам.  Тому й прийшов сьогодні до журналістів , коті й відстоюють інтереси українського суспільства  і  уособлюють четверту владу, Єгор Земелєв, аби спільними зусиллями не дати торжествувати злу. Аби разом з інвесторами-фізичними особами змусити махінаторів чинити по-закону. Аби легітимний директор зміг виконувати свої функції . А правоохоронні органи воздали належне, згідно з Законом, тим, хто його переступив…