1 березня 2007 року відбудеться офіційна презентація в Україні нової компанії Baker Tilly Ukraine. Компанія Baker Tilly Ukraine, що входить до всесвітньо відомої мережі аудиторських та консалтингових компаній Baker Tilly International, представить пресі плани діяльності в Україні та офіційно відкриє свій новий офіс.

Високий рівень корпоративної культури та перевірена якість послуг поставили компанію в один ряд з найбільшими аудиторськими фірмами України. На сьогодні, має унікальний досвід участі у трьох перших в історії національного бізнесу ІРО українських компаній. В той самий час, лондонська компанія Baker Tilly четвертий рік поспіль займає перше місце серед фірм, що надають аудиторські послуги компаніям, які розмістили свої акції на ринку АІМ Лондонської фондової біржі.

Представлятимуть бренд Baker Tilly International президент мережі Джефф Барнс, фінансовий директор та партнер Лондонської компанії Baker Tilly Кевін Денхам, а також керівники компаній мережі із Росії, Кіпру, Франції та Румунії.

Відео дня

1 березня, о 16:00, за адресою м. Київ, вул. Дмитрівська, 69, відбудеться прес-конференція Джеффа Барнса, Кевіна Денхама та керуючого партнера Baker Tilly Ukraine Олександра Почкуна, присвячена представленню міжнародного бренду Baker Tilly в Україні, та урочиста церемонія відкриття нового офісу компанії Baker Tilly Ukraine.

З приводу акредитації звертайтеся до

Ірини Шабан:

Тел. (044) 569-93-65

Irina.Shaban@bakertillyukraine.com

Довідка про компанію:

Baker Tilly International посідає 8 місце в рейтингу найбільших аудиторських організацій світу, її річний дохід складає $2.3 мільярди. Baker Tilly International представлена в 93 країнах світу 126 компаніями та 583 офісами, штат співробітників мережі перевищує 21 тисячу осіб.