ЗАТ «Європейське туристичне страхування» (ЗАТ «ЄТС») має намір до 2010 року зайняти до 60% українського ринку в сегменті туристичного страхування.

Про це сьогодні на прес-конференції в УНІАН заявив голова правління ЗАТ «ЄТС» Мирослав БОЙЧИН.

За його словами, на сьогоднішній день український ринок страхування не представлений компаніями, що спеціалізуються лише в напрямку туристичного страхування. У зв`язку з цим ЗАТ «ЄТС» має намір налагодити співпрацю з 3-4 провідними українськими туроператорами, що дозволить автоматично зайняти близько 30-40% українського ринку.

Відео дня

«Ми плануємо через 2-3 роки вийти на рівень 50-60% ринку (туристичного страхування – УНІАН) України», – сказав він.

За словами М.БОЙЧИНА, ЗАТ «ЄТС» має намір організувати реалізацію своїх продуктів і послуг через туроператорів, Інтернет, банківську систему, а також через представництва міжнародних авіаліній. Зокрема, він повідомив, що компанія вже провела попередні переговори про співпрацю з представництвами Austrian Airlines (Австрійські авіалінії), Lufthansa (Німеччина) і авіакомпанією ЗАТ «Міжнародні авіалінії України», а також з банками «Альфа-Банк», «Укрсоцбанк» і «Укрексімбанк».

Крім того, ЗАТ «ЄТС» планує реалізовувати продукти через регіональну мережу одного із своїх акціонерів - СК «Дженералі Гарант» (Київ). При цьому, відзначив М.БОЙЧИН не виключається варіант реалізації продуктів ЗАТ «ЄТС» іншими страховими компаніями на агентських умовах.

М.БОЙЧИН зазначив, що ЗАТ «ЄТС» поки що не планує розвивати свою регіональну мережу, не виключивши при цьому, що за підсумками 2007 року компанія може ухвалити рішення про відкриття філіальної мережі в найрозвиненіших регіонах України.

Довідка УНІАН. ЗАТ «Європейське туристичне страхування» зареєстрована в жовтні 2006 року. Компанія пропонує 36 страхових послуг і 7 страхових продуктів.

Статутний фонд компанії - 1,4 млн. євро.

Засновниками «ЄТС» є «Єуропейше Райзеферзіхерунг АГ» (Відень), якій належить 69,9% акцій компанії, «Єуропейше Райзеферзіхерунг АГ» (Мюнхен), а також СК «Дженералі Гарант» (Київ) – 5%. Партнером ЗАТ «ЄТС» є асистуюча компанія «Europe Assistance».