Компанія ВОЛЯ — лідер на ринку телекомунікацій України в черговий раз підтвердила свій високий професійний рівень. За підсумками рейтингу «ТОП — 100» Сергія Юлійовича Бойка, президента компанії ВОЛЯ, визнано одним з найкращих топ-менеджерів України.

В цьому проекті прийняли участь більш ніж 600 керівників компаній. Відмінною рисою  теперішнього дослідження стала наявність нових імен з динамічно розвиваючих галузей — високих технологій, провайдерів.

Зокрема, в галузевому рейтингу «Провайдери», президент компанії ВОЛЯ за результатами рейтингу посів перше місце – його було визнано колегами і конкурентами кращим топ-менеджером своєї галузі.

Відео дня

Серед головних параметрів оцінки було відмічено 5 критеріїв:

· Репутація топ-менеджера, авторитет серед колег, конкурентів, лідерські якості.

· Вміння відстоювати, лобіювати інтереси підприємства та формування позитивного іміджу компанії

· Наявність чіткої стратегії розвитку підприємства, використання сучасних методів в сфері управління

· Проведення ефективної кадрової і соціальної політики на підприємстві

· Позитивна динаміка розвитку підприємства, підвищення акціонерної вартості, залучення інвестицій та освоєння нових ринків збуту.

Компания ВОЛЯ — провідний провайдер телекомунікаційних послуг, який надає доступ до цифрових пакетів програм кабельного телебачення під торговою маркою Воля Преміум ТВ™ і високошвидкісний доступ до ресурсів Інтернет під торговою маркою Воля Бродбенд™. Висока швидкість Інтернет до 38 Мбіт/сек без необхідності телефонної лінії. Широкий вибір різних планів підписки на цифрові пакети, на будь-який смак і вік. Близько 100 телепрограм в найповнішому плані підписки.

Наталія Баш

Керівник служби PR компанії ВОЛЯ

Тел./факс: 207-70-92

nbush@volia.com