Директор радіо “Континент” Сергій ШОЛОХ намагатиметься зробити радіо таким, як воно було 3 роки тому.

Про це він повідомив на прес-конференції в УНІАН.

За словами С.ШОЛОХА, він дуже радий, що з’явилась можливість відновити роботу радіо.

Відео дня

Він також зазначив, що за останні 3 роки - з часу закриття радіо “Континент” - в Україні відбулись значні зміни на краще. Зокрема, за словами С.ШОЛОХА, суттєво покращилась ситуація зі свободою слова.

Говорячи про процес відновлення діяльності радіостанції, її директор розповів, що було подано заявку на участь у конкурсі з виділення частоти, і “Континент” переміг. С.ШОЛОХ вважає, що це було неважко, оскільки “Континент” та його програми добре знали, і пам’ятають досі. Він додав, що оновлений “Континент” вийшов в ефір 24 серпня.

Розповідаючи про плани на майбутнє, С.ШОЛОХ зазначив, що планує максимально відновити радіостанцію у її колишньому вигляді. Разом із тим, він додав, що “буде багато авторських програм, новин, репортажів”.

Довідка УНІАН. Вперше радіо „Континент” розпочало мовлення у 1996 році, запропонувавши українському слухачеві „мікс” із джазу, класичної і духовної музики та ретрансляції програм радіо Бі-Бі-Сі. Мовлення радіо „Континент” було заборонено у березні 2004 року після початку ретрансляції програм радіо “Свобода”.