Депутати фракції БЮТ у Вінницькій міській раді просять Юлію ТИМОШЕНКО навести порядок у партійних рядах, зокрема в вінницькій організації.

Про це вони заявили сьогодні на прес-конференції в УНІАН, зазначивши, що надіслали відповідний відкритий лист на ім’я лідера БЮТ.

За словами голови фракції БЮТ у Вінницькій міськраді Віктора КРИВИЦЬКОГО, вони вже більше року «пробують прорвати інформаційну блокаду навколо свого лідера», оскільки вважають, що вона може очистити їхню фракцію. Як зазначив В.КРИВИЦЬКИЙ, на виборах до міської ради депутатські мандати від БЮТ отримали 27 осіб, втім через те, що окремі представники фракції лобіювали свої інтереси, вони були виключені з фракції. Натомість, двоє виключених осіб всупереч законодавству створили в міськраді свою фракцію БЮТ, переманивши до неї ще п’ятьох депутатів із існуючої фракції. На переконання учасників прес-конференції, саме через те, що виключені із фракції особи «заручилися потужним лобі в керівництві партії», не можливо донести до Ю.ТИМОШЕНКО стан речей, який є у Вінницькій організації партії «Батьківщина».

Відео дня

«Мабуть в оточенні Юлії Володимирівни і справді є люди, які приховують від неї цю неприємну інформацію. Ми не віримо, що володіючи цими даними, Юлія Володимирівна сиділа би склавши руки», - зазначив В.КРИВІЦЬКИЙ.

Сьогодні ж депутати фракції БЮТ у Вінницькій міськраді мають намір поїхати до центрального офісу блоку в Києві, щоб особисто зустрітися з Ю.ТИМОШЕНКО та донести до неї інформацію, що стосується стану справ в організації, оскільки також не виключають, що подібна ситуація може виникнути і в інших регіональних осередках партії.