Оборот компанії Portmone.com у 2006 році зріс більш ніж удвічі – до 65 млн. грн.

Про це повідомив президент компанії Ігор ГОРІН сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

За його даними, міжбанківська система електронної доставки й оплати рахунків із однойменною назвою Portmone.com надає послуги доставки й оплати рахунків за різні товари таі послуги в режимі он-лайн через Інтернет за допомогою міжнародних платіжних карток Visa і MasterCard.

Відео дня

Він зазначив, що «головним чинником зростання платежів через систему Portmone.com є зростання довіри клієнтів до такого виду платежу».

За прогнозами І.ГОРІНА, компанія очікує в 2007 році триразове зростання платежів у системі Portmone.com, і, відповідно, оборот компанії. «Оборот компанії в 2007 році становитиме близько 200 млн. грн.», - сказав він.

За даними І.ГОРІНА, послугами системи Portmone.com минулого року скористалися 40 тисяч постійних клієнтів, які зробили загалом приблизно 700 тисяч платежів (постійним клієнтом вважається користувач, який здійснив хоча б один платіж на місяць – УНІАН). При цьому в структурі платежів основне місце займають платежі, пов`язані з телекомунікаціями: оплата послуг мобільного зв`язку, телефону, кабельного телебачення. На такі види платежів у загальному обсязі платежів припало приблизно 60% (від обороту), на другому місці – платежі за комунальні послуги (частка не названа). Платежі користувачів системи Portmone.com за покупки в інтернет-магазинах становили всього один відсоток від загального обороту компанії.

Президент компанії зазначив, що Portmone.com забезпечує сервіс електронного прийому платежів для 126 компаній.

Докладніше читайте у випуску УНИАН Бизнес-новости.