Компанія  ВОЛЯ, основними принципами якої є відкритість, бездоганна репутація та соціальна відповідальність, продовжує  допомагати людям, які цього потребують.

 Напередодні Різдва до мережі Інтернет було підключено Київську Асоціацію батьків дітей-інвалідів з порушенням слуху, яка об’єднує на добровільних засадах людей з вадами слуху з метою надання їм реабілітаційної, соціальної, методичної та інших форм допомоги. 

"Ми навчаємо людей з порушеннями слуху володіти усною мовою, що покращує їх долю, дає можливість спілкуватися з батьками, з суспільством, отримувати вищу освіту.

Відео дня

Ми щиро вдячні керівництву компанії ВОЛЯ, за  позитивну відповідь на наше прохання, і бажаємо компанії процвітання та успіхів у всіх справах," – каже Єлизавета Миколаївна Пушкарська, засновник Асоціації.

На початку року була передана комп’ютерна техніка для  навчання та подальшої праці, інваліду  зору 1-й групи  Подоляк А., яка вступила до Вищого Навчального Закладу «Україна» для незрячих, у відповідь на її звернення за допомогою до  компанії ВОЛЯ.

Також, у січні 2007 року компанією ВОЛЯ було придбано комп’ютерну техніку для Київського спеціалізованого дошкільного закладу №591 для дітей з ДЦП та порушеннями опорно-рухового апарату.

„Наш заклад єдиний в місті Києві, в якому діти-інваліди з 2 до 7 років перебувають цілодобово, оскільки потребують тривалої реабілітації та відновного консервативного лікування. В нашому навчальному дитячому закладі створено всі умови для надання необхідної медичної, педагогічної та психологічної допомоги дітям та їх сім?ям в підготовці до навчання у школі і майбутнього непростого самостійного життя.

Ми не сподівались так швидко отримати допомогу від компанії ВОЛЯ. Бажаємо вашій організації успіхів і процвітання. Нехай доля обдарує Вас своїми щедротами та благословить Вас і ваші родини здоров‘ям та добром!”- від щирого серця побажала  Горелик Оксана Іванівна, завідуюча дошкільного закладу №591.

        

Сергій Бойко, президент компанії ВОЛЯ: „Місія компанії – відкривати світ для наших клієнтів, надаючи доступ до найкращих  джерел інформації, розваг та комунікацій. Ми вважаємо, що людям та дітям з фізичними вадами такі високоякісні  послуги, як Інтернет та цифрове телебачення необхідні навіть більше, ніж  звичайним людям. Ми були раді  напередодні Різдва надати допомогу саме цим організаціям.

Нехай додаткові можливості  світової мережі Інтернет відкриють  світ нових  перспектив   в отриманні освіти, спілкуванні та комунікаціях».

Компанія ВОЛЯ — провідний провайдер телекомунікаційних послуг, що надає доступ до  цифрових пакетів програм кабельного телебачення під торговою маркою Воля Преміум ТВ™ і  високошвидкісний доступ до  ресурсів Інтернет під торговою маркою Воля Бродбенд™. Висока швидкість Інтернет  до 38  Мбіт/сек без необхідності телефонної лінії. Широкий вибір різних планів підписки на  цифрові пакети, на  будь-який смак і  вік. Близько 100  телепрограм в  найповнішому плані підписки.

Наталія Баш

Керівник служби PR компанії ВОЛЯ

Тел./факс: 207-70-92

nbush@volia.com