13 грудня 2006 року о 12 годині в УНІАН відбулась прес-конференція газети «Юридическая практика», присвячена публікації підсумків щорічної дослідницької програми «50 провідних юридичних фірм України 2006 року». 

У ювілейній публікації (цього року дослідженню виповнюється 10 років) представлені дані про п`ятдесят провідних юридичних фірм, оцінених за такими показниками, як розмір доходів, кількість юристів, продуктивність (співвідношення доходів і кількості юристів), а також підсумкова таблиця, що враховує ці та інші показники. Усього дослідженням цього року було охоплено понад 600 юридичних фірм.

У першу десятку ввійшли:

Відео дня

«Магістр і партнери» (г.Київ)

«Василь Кисиль і партнери» (Київ)

«Шевченко Дідковський  і партнери» (Київ)

«Грищенко і партнери» (Київ)

«Фарго» (Дніпропетрівськ)

«Коннов & Созановський» (Київ)

«Лексвєл і Партнери» (Київ)

«Гарантія» (Київ)

«Пукшин і партнери» (Киів)

„Лавринович і партнери” (Київ)

Правильність проведення розрахунків було підтверджено компанією Ipsos Ukraine — одним з найбільших агентств маркетингових досліджень.

У публікації також проведено аналіз успішності юридичних фірм за минулі десять років. Юридичні фірми, що частіше за інших (10 разів) перебували серед п`ятдесяти провідних юридичних фірм України, було відзначено спеціальним званням — «Юридична фірма десятиріччя (1997 — 2006)».

«Коннов & Созановський» (Київ)

«Салком» (Київ)

«Юрвнешсервіс» (Київ)

«Юридическая практика» також представила рейтинг 50 найбільших угод і судових справ 2006 року (включаючи дозволи на концентрацію, розглянуті Антимонопольним комітетом України в році, що минає).

Рейтинг юридичних фірм України проводиться «Юридической практикой» щорічно, починаючи з 1997 року, і є загальновизнаним джерелом інформації про український ринок юридичних послуг.

Шеф-редактор видавництва «Юридична практика» Юрій Забара та учасники дослідницької групи розповіли про роботу над даним проектом, надали свої оцінки ринку юридичних послуг України, тенденціям, що спостерігаються, та іншим аспектам діяльності українських юридичних фірм.

Про видавництво «Юридична практика»

ЗАТ «Юридична практика» створено 1994 року. Крім щотижневої спеціалізованої газети «Юридическая практика» (видається з 15 березня 1995 року), видавництво випускає газету «Судовий випуск – Юридична практика», журнали «Український юрист», «Український адвокат» і «The Ukrainian Journal of Business Law», щотижневий огляд законодавства «Новые нормативные акты», щорічний юридичний довідник LexQuorum («ЛексКворум»), книжкову серію «Законотека» та різноманітну юридичну літературу. Докладніша інформація про наші видання — на сайті: www.yurpractika.com.