Політична партія “Велика Україна” ініціює проведення референдуму з відставки голови Київської міської ради Леоніда Черновецького, згідно Закону України “Про всеукраїнський та місцеві референдуми”, відповідно яким зняття з посади міського мера відбувається одночасно з розпуском місцевої ради. “Велика Україна” створила ініціативну групу “За Улюблене Місто”, куди ввійшли представники Політичної партії “Велика Україна” та ряду громадських організацій. “Велика Україна” запрошує громадськість взяти безпосередню участь у її діяльності.

Юридичний та аналітичний відділи Політичної партії “Велика Україна” проаналізували норми чинного законодавства, що регламентують порядок проведення референдуму на місцевому рівні. Висновки даного аналізу будуть представлені на засіданні “круглого столу” для розгляду громадськості, ЗМІ, обговорення експертами. “Велика Україна” запрошує фахівців із юридичних, соціологічних та соціально-політичних питань висвітлити проблеми місцевого самоврядування, організації й проведення референдуму, зокрема в м. Київі, поділитися власним досвідом.

Ключові питання «круглого столу»:

Відео дня

● законодавча база проведення місцевого референдуму: недоліки та позитиви;

● висловлення думки представників громадських організацій та політичних партій  з приводу проведення референдуму в м. Київі у 2007 році.

Формат засідання:

● виступи експертів, представників громадських організацій, «Великої України», інших політичних партій;

● обговорення, у вигляді запитання-відповіді.

«Круглий стіл» відбудеться 6 грудня 2006 року о 12.00 в УНІАН.

 

Політична партія «Велика Україна»

03150, м. Київ, вул. Анрі Барбюса,

буд. 5-в, оф.2

тел./факс: (044) 569-57-57; 569-62-62

+380976843183

e-mail: velikaukraina@ukr.net

www.velikaukraina.org.ua