«Вибори – це боротьба облич чи програм політичних партій?» в рамках проекту «Інституційні зміни виборчого процесу»  прес-конференція має на меті обговорення результатів реалізації проекту та компаративного аналізу з приводу таких питань:

1. Удосконалення законодавчої бази виборчого процесу відповідно до умов розвитку демократії та реформування політичної системи держави, становлення громадянського суспільства.

2. Розробка та запровадження нових технологій, механізмів та процедур взаємовідносин політичних сил, що при владі з громадськістю на принципах публічності, взаємоконтролю та підзвітності.

Відео дня

3. Обговорення та впровадження нових процедур участі у виборчому процесі зацікавлених груп: ЗМІ, бізнесу, влади, навчальних закладів, тощо.

Учасники: Ольга Коловіцкова, директор Інституту управління суспільними змінами; Анатолій Фурман, директор Інституту експериментальних систем освіти; Ігор Степанов член громадської колегії при голові Луганської облдержадміністрації; Геннадій Максак, Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень; представники місцевих адміністрацій та осередків політичних партій.

Час проведення конференції: 14.00

Місце проведення: УНІАН