З 11 по 26 листопада відбудеться виставка, присвячена творчості художника Али(Федора)Изенбека. Увазі глядача пропонуються  творчі роботи Алі (Федора) Ізенбека, що пролежали у законсервованому стані 60 років. Просимо уважно придивитися до цієї збірки, адже те, що вона побачила світ, є історичним явищем з багатьох точок зору – історичним – без усяких перебільшень. Ім’я Алі незаслужено забуто, загубилось у нашаруваннях історичних подій шалених шестидесяти років ХХ століття, але зараз, як на фотографічному папері, поступово проявляються образи історичного минулого України, з яким тісно пов’язане життя та історичне подвижництво Алі Ізенбека, Юрія Миролюбова, Жанне Миролюбової та гідне уклінної шани діяння нашого сучасника Володимира Перегінця, зусиллями і коштами якого в Україну повернулися роботи Ізенбека і рукописи Миролюбова.

Прес-конференція до цієї події відбудеться 1 листопада, середу о 12:00 в УНІАН

В програмі прес-конференції:

Відео дня

1. презентація  сторінок биографии художника

2. презентація картин Али Ізенбека

3. вручення CD дисків з картинами художника.

В прес-конференції беруть участь:

1.академік МАІ, д.е.н., голова фонду пам`яті Юрія Міролюбова Володимир Перегинець

2. кандидат мистецтвознавства, доцент Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури Володимир Могилєвський

3. кандидат мистецтвознавства, заслужений діяч мистецтв України Ніна Веліготська (вул. Хрещатик, 4, конференц-зал). Телефони: 067-785-90-16, 251-56-02, 8-066-236-16-04, 279-86-40.

Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями.