Голова Харківської облдержадміністрації Арсен АВАКОВ не погоджується з рішенням Київського райсуду м. Харкова, який сьогодні відхилив його позов і визнав законною процедуру голосування депутатів облради за висловлення йому недовіри.

Як передає кореспондент УНІАН, А.АВАКОВ заявив, що у зв’язку з цим він буде подавати апеляцію до суду вищої інстанції.

“У понеділок мої адвокати подадуть відповідну апеляцію на це рішення суду. Сьогодні я хочу сказати тільки те, що суд своїм рішенням, на мій погляд, освятив грубі порушення, які мали місце на сесії і, мабуть, ухвалював рішення під тиском депутатів від Партії регіонів”, - передає слова А.АВАКОВА прес-служба облдержадміністрації.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, Харківська обласна рада на сесії третього червня висловила недовіру голові Харківської облдержадміністрації А.АВАКОВУ. Губернатор оскаржив це рішення у суді, який призупинив дію рішення. А.АВАКОВ вважає, що таємне голосування на сесії за його відставку пройшло з порушеннями законодавства.

Сьогодні Київський районний суд міста Харкова визнав законною процедуру голосування депутатів Харківської обласної ради за висловлення недовіри голові облдержадміністрації А.АВАКОВУ. Згідно з висновком суду, порушення під час таємного голосування були несуттєвими і такими, що у підсумку не вплинули на результати голосування.

У свою чергу, голова Харківської облради Василь САЛИГІН, коментуючи рішення суду, заявив, що депутати Харківської облради від фракції Партії регіонів планують внести на розгляд наступної сесії питання про те, щоб звернутися до Кабінету міністрів України з рекомендацією призначити на посаду голови Харківської облдержадміністрації першого заступника Харківського міського голови Олександра КРИВЦОВА.