четвер, 5 жовтня, 14.00, вул. Хрещатик, 4 , УНІАН відбудеться прес-конференція  не тему: " www.detdom.info завершує свою подорож  дитячими будинками України під гаслом:

 „Не будь байдужим – це також наші діти!”

Відео дня

5 жовтня о 14.00 у Києві відбудеться прес-конференція, присвячена завершенню шестиденного автопробігу дитячими будинками України під гаслом "Не будь байдужим - це також наші діти", організованого командою інформаційного порталу www.detdom.info.  Колонна з 9 автомашин протягом шести днів відвідала 14  закладів серед яких дитячі будинки, школи-інтернати, а також дитячі будинки сімейного типу і прийомні сім’ї Київщини, Черкащини, Запоріжжя, Дніпропетровщини, Херсонщини та  м. Одеси.

Мета заходу – привернути увагу українців до життя та проблем дітей, які опинилися в тяжких життєвих умовах, і спонукати кожного замислитися:  "Як я можу допомогти цим дітям?".

А зробити це набагато легше, ніж здається. Це доводить команда однодумців, яка створила інформаційний портал www.detdom.info, завдяки якому кожен, хто хоче допомогти дітям, може легко дізнатися як це можна зробити. Ініціатори акції – молоді, освічені, успішні люди, які працюють в бізнесі, рекламі, медіа, юриспруденції, туризмі, банківській сфері тощо, які присвячують безкоштовно свій час та знання допомозі дітям. 

На думку організаторів, кожен може допомогти в міру своїх сил, зробити це можна у різний спосіб: хтось може організувати похід в театр для дітей, які виховуються в інтернатах, хтось може купити і почитати дітям книжки, хтось може стати індивідуальним спонсором для дитини-сироти, яка тільки-но починає самостійне життя, хтось наважиться стати прийомною сім’єю для дитини, яка тимчасово опинилася в біді, а у когось з’явиться бажання усиновити малюка і подарувати йому справжню сім’ю.

Учасники акції переконані, що в Україні є дуже багато успішних людей, які відчувають потребу віддавати, допомагати самим, а не тільки дбати про власний добробут. Підготовка автопробігу – яскравий цьому приклад. Збір іграшкок, канцтоварів, книжок, одягу, а також спортивного спорядження, відбувався протягом місяця завдяки численним спонсорам та тисячам киян, які відгукнулися на заклик www.detdom.info приєднатися до акції. За словами організаторів автопробігу, результати набагато перевищили очікування – окрім 10 легкових, в автопробіг вирушили два вщент заповнені вантажні автомобілі, які і доставили подарунки  вихованцям дитячих закладів.

Учасники автопробігу на власні очі побачити навчальні заклади та дізнатися більше про реальні потреби дітей в кожному окремому інтернаті або будинку сімейного типу. Адже інформація, розміщена на сайті www.detdom.info – веб-ресурсі, який містить інформацію про життя та потреби дитячих будинків, шкіл-інтернатів, дитячих лікарень, будинків дитини в Україні, має бути достовірною.

Проте, окрім матеріальної допомоги, малюки потребують нашої уваги, теплого слова, участі в їхній нелегкій долі!

Команда www.detdom.info, дякує всім хто підтримав акцію та приєднався до автопробігу!

Запрошуємо журналістів розказати про це своїм читачам!

контакти:  Лідія Морозова 8 050 416 06 13