КБ «ПриватБанк» ввів послугу сплати комунальних платежів за допомогою телефону.

Про це УНІАН повідомилиу прес-службі банку.

Тепер для того, щоб заплатити за житло, світло, воду, газ, достатньо мати самий звичайний кнопковий телефон, який підтримує режим тонального набору, і пластикову картку «ПриватБанку».

Відео дня

Для здійснення платежу клієнт повинен набрати номер 8(800) 500-00-30 (у Дніпропетровську - 39-38-39), і оператор пропонує йому вибрати, який саме платіж він хоче зробити. Вибравши необхідний вид платежу, клієнт повинен чітко виконувати вказівки оператора. Спочатку - ввести номер картки, потім - суму до сплати. Після цього заявка приймається в обробку. Суму платежу банк спише з платіжної картки клієнта (тієї самої, номер якої він ввів) і перекаже на рахунок комунального підприємства.

За інформацією прес-служби «ПриватБанку», таким же чином можна заплатити і за додаткові комунальні послуги: охорону, ліфт, прибирання сміття, телефон, кабельне телебачення і Інтернет. Таким же чином можна поповнювати рахунок мобільного телефону і навіть передплачувати періодичні видання.

Автори проекту говорять, що при створенні цієї послуги вони орієнтувалися, в першу чергу, на дві категорії клієнтів. Перша - це люди похилого віку і ті, які за станом здоров`я не можуть виходити з дому. Друга - люди, які за родом своїх занять зайняті повний робочий день, а доступу до Інтернету не мають.