Обласна організація Народного руху України сьогодні проводить мітинг проти запланованого харківською міською владою прийняття рішення про кількаразове підвищення тарифів на комунальні послуги для харків’ян.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі ХОО НРУ, напередодні керівництво організації звернулося до міськвиконкому та Харківської міськради з проханням “не приймати рішення про підвищення тарифів на комунальні послуги до проведення повної незалежної експертизи щодо їх обґрунтованості та до здійснення упереджувальних заходів захисту населення з боку Уряду, правлячої парламентської коаліції (Партія регіонів, Соціалістична та Комуністична партії) та місцевої влади, а також – до прийняття Урядом та Харківською міською владою програм реформування житлово-комунального господарства”.

У прес-службі повідомили, що мітинг рухівців пройде спільно з Об’єднанням профспілок Харківської області під стінами Харківської міськради.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, Об’єднання профспілок Харківської області сьогодні провадить акцію протесту проти підвищення тарифів, у якій візьмуть участь близько 7 тисяч осіб.