Об’єднання профспілок Харківської області сьогодні проведе акцію протесту проти підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги.

Як заявив в інтерв’ю  кореспонденту УНІАН голова ОПХО Сергій ТЕСЛЕНКО, “міська влада поки що не прислухалася до наших вимог максимально пом’якшити удар, який отримають харків’яни в разі підвищення тарифів з 1 жовтня, тому своєю акцією ми намагаємося захистити інтереси населення”, - сказав С.ТЕСЛЕНКО.

За його словами, акція, у якій візьмуть участь близько 7 тисяч осіб, пройде у формі мітингу біля приміщення Харківської міської ради.

Відео дня

Лідер профспілок наголосив, що люди “не витримають різкого майже триразового  підвищення тарифів”, і  якщо влада цього не розуміє чи не хоче розуміти, то ми запрошуємо сьогодні на мітинг міського голову Михайла ДОБКІНА, аби він почув настрої харків’ян і згадав свої недавні обіцянки на виборах”.  

Профспілки наполягатимуть на своїх вимогах, і “подальша непоступливість влади” означатиме те, що “ми переходитимемо до більш радикальних акцій протесту”, сказав С.ТЕСЛЕНКО.

Як повідомляв УНІАН, раніше у зв’язку з оголошенням про підвищення тарифів, ОПХО направило міському голові М.ДОБКІНУ листа з переліком вимог щодо захисту населення і заявило, що у разі їх невиконання профспілки виступлять організатором масових акцій протесту та ініціюватимуть відставку мера.