Голова Харківської облдержадміністрації Арсен АВАКОВ та голова Харківської облради Василь САЛИГІН надіслали на ім’я Президента Федерації футболу України, члена Виконавчого комітету УЄФА Григорія СУРКІСА листа, у якому просять розглянути питання про можливість проведення у Харкові матчів чемпіонату Європи з футболу 2012 року і включити обласний центр до переліку міст-претендентів на проведення матчів чемпіонату у разі перемоги України та Польщі у європейському тендері.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі Харківської облдержадміністрації, про це поінформував заступник голови облдержадміністрації, перший віце-президент ФФУ Сергій СТОРОЖЕНКО.

Керівники Харківщини вважають, що стан спортивної і соціальної інфраструктури Харківщини достатній для того, щоб задовольнити регламентні вимог щодо проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 р. Вони наголошують, що беруть на себе зобов’язання підготувати стадіон і відповідну інфраструктуру для проведення матчів, і впевнені, що міська влада приєднається до їхніх зусиль.

Відео дня