30 вересня - 5 жовтня 2006 року команда Інтернет-проекту www.Detdom.info планує здійснити автопробіг дитячими будинками України під гаслом "Не будь байдужим - це також наші діти".

 Протягом 6 днів заплановані візити в близько 12 закладів, серед яких дитячі будинки, школи-інтернати, а також дитячі будинки сімейного типу і прийомні сім`ї Київщини, Черкащини, Запоріжжя, Херсонщини та м.Одеси.

Мета заходу - привернути увагу спільноти до життя та проблем дітей, які опинилися в тяжких життєвих умовах і спонукати кожного українця замислитися:

Відео дня

 "Як я можу допомогти цим дітям?".

А зробити це набагато легше, ніж здається. Слід пам’ятати про те, що окрім матеріальної допомоги, вони потребують Вашої уваги, теплого слова, участі в їх нелегкій долі.

Довідково:

Інтернет-проект www.detdom.info - інформаційний ресурс про життя дітей, які потребують допомоги.

Головна мета проекту - залучити українську спільноту до вирішення проблем дітей, які опинилися в тяжких життєвих обставинах (діти-сироти, діти-інваліди, тяжкохворі діти).

Проект реалізується групою звичайних українських громадян і є виключно інформаційним. (У  рамках проекту не проводиться комерційна або будь-яка інша діяльність, пов`язану з отриманням коштів).

Контактна особа – Лідія Морозова, 8 050 416 06 13, info@detdom.info