23 вересня в Чугуєві пройде Міжнародний економічний форум.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі Харківської облдержадміністрації, за інформацією начальника Головного управління зовнішньоекономічних зв`язків та євроінтеграції ОДА Віктора КОВАЛЕНКА, проведення форуму планується в рамках Великого Слобожанського ярмарку, який у ці дні проходитиме в Чугуєві.

За словами В.КОВАЛЕНКА, у форумі візьмуть участь понад 100 представників з 14 країн, у тому числі з Російської Федерації, Республіки Білорусь, Азербайджану, Грузії, Естонії, Молдови, Словенії, Бельгії, США, Соціалістичної республіки В`єтнам, ПАР, Китаю.

Відео дня

Крім того, у форумі візьмуть участь представники 20 компаній з Харківської області, які мають позитивний досвід залучення іноземних інвестицій або створили спільні підприємства із зарубіжними партнерами.

“Наша мета - показати керівникам дипломатичних і торговельно-економічних місій те, як працюють іноземні компанії в Харківській області, які при цьому є проблеми, які позитивні моменти, - повідомив журналістам В.КОВАЛЕНКО.  За його словами, подібний формат проведення форуму пропонується вперше. “Ми підготували мультимедійну презентацію Харківської області, - відмітив В.КОВАЛЕНКО, - а також мультимедійну презентацію промислової зони “Рогань”.