Українська компанія DiaWest у 2006 році планує збільшити виробництво комп`ютерів на 35%, порівняно з 2005 роком, до 20 тис. штук. Про це повідомив голова правління DiaWest Анатолій БАЛЮК на прес-конференції в УНІАН, присвяченій дванадцятиріччю компанії.

Як передає кореспондент УНІАН, за його словами, під торговою маркою DiaWest виробляється повний ряд комп`ютерних систем, починаючи від персональних комп`ютерів і закінчуючи високопродуктивними серверами.

«Тільки за 2005 рік DiaWest виробила і реалізувала через свою мережу більш як 15 тисяч комп`ютерів. Цього року ми передбачаємо випустити більш як 20 тисяч комп`ютерів», - сказав А.БАЛЮК.

Відео дня

Також керівник компанії повідомив, що в цілому до кінця 2006 року компанія реалізує різних найменувань продукції на 60% більше, ніж торік.

Довідка УНІАН. Компанія DiaWest - одне з найвідоміших українських підприємств у галузі комп`ютерних технологій. Компанія працює на українському ринку з 1994 року і є бізнес-партнером провідних світових корпорацій.

На сьогодні у DiaWest найбільша спеціалізована роздрібна мережа з продажу комп`ютерної техніки в Україні, яка налічує 54 магазини в різних регіонах.

Головні напрями роботи компанії: роздрібна торгівля комп`ютерною і офісною технікою; виробництво комп`ютерних систем - від звичайних домашніх комп`ютерів до високопродуктивних спеціалізованих серверів; розробка і впровадження комплексних рішень для підприємств на базі «1С: Підприємство»; надання широкого спектру інтернет-послуг. Якість продукції DiaWest підтверджена «Українським центром сертифікації виробництва» (Сертифікат відповідності: №ЮА1.017.0052311 - 03).