КБ «ПриватБанк» напередодні Дня підприємця, який традиційно відзначається в Україні в першу неділю вересня, підбив підсумки конкурсу «Велика справа малого бізнесу».

Церемонія нагородження переможців пройшла сьогодні в УНІАН.

За інформацією банку, за півроку на конкурс надійшло понад 250 проектів від підприємців з усіх регіонів України. Найактивнішими його учасниками стали клієнти з Львівської, Черкаської, Чернівецької областей, Кіровограда, Херсона і Севастополя.

Відео дня

Подарунки – сучасні ноутбуки - одержали троє підприємців, які найефективніше використали кредитні кошти банку на створення нових робочих місць, захист навколишнього середовища і зменшення споживання енергетичних ресурсів.

Так, переможцем в номінації "Приватний працедавець" стало приватне підприємство "Лонкаме" з Брюховичів Львівської області. За три роки підприємству вдалося створити 85 нових робочих місць.

Серед "екологічних" проектів лідирували підприємці, що займаються прибиранням територій, і утилізацією відходів. У номінації "Приватний еколог" переможцем стало ООО "Слов`янська гавань" з Севастополя - одержавши кредит в банку, підприємство створило ефективну систему утилізації побутових відходів.

А найефективніший енергозберігаючий проект було реалізовано в аграрному секторі. Переможець номінації "Лідер енергозберігаючих технологій" – ТОВ "Дніпро-Гібрид" із Жовтих Вод Дніпропетровської області.

Конкурс «Велика справа малого бізнесу» проходив з 1 травня до 15 серпня 2006 року.