У четвер, 7 вересня 2006 року, об 11:00 відбудеться прес-конференція проекту, що фінансується ЄС, «Послуги з підтримки малого та середнього підприємництва (МСП) в пріоритетних регіонах» в приміщенні Інформаційного агентства УНІАН (вул. Хрещатик, 4, конференц зала, 2-й поверх).

Метою зустрічі з представниками українських ЗМІ є презентація плану діяльності проекту, особливо його регіональної активності, характерних рис проекту та його користності для розвитку сектору малого та середнього бізнесу у регіонах та для регіонального розвитку загалом.

Метою проекту є удосконалення знань та навичок усіх сторін, залучених до розвитку сектору малого та середнього бізнесу, - бізнес консультантів, радників, тренерів, фахівців навчальних закладів та державних службовців – використовуючи позитивний досвід інших країн. Деякі характерні ознаки діяльності проекту такі:

Відео дня

1) Розповсюдження практичних моделей та кращого досвіду підтримки МСП краін ЄС;

2) Розвиток та постійне поновлення «Віртуального ринку послуг з розвитку бізнесу»  - безкоштовної бази даних, єдиної в Україні, яка надасть можливості українським МСП отримувати інформацію про професійні послуги для розвитку бізнесу, навчальні програми з бізнесу та бізнес можливості в Україні та за кордоном. Така база даних буде розміщена на вебсайті проекту «На шляху до розвитку МСП»;

3) Регіональна підтримка у навчанні державних службовців, консультантів та менеджерів МСП з потенціалом розвитку.

Пан Філіп Сантенс - керівник проекту, пані Наталія Корчакова - менеджер проекту Представництва Європейської Комісії в Україні та пан Геннадій Білоус - заступник голови Державного Комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва спілкуватимуться з представниками засобів масової інформації на прес-конференції.

Проект розпочався в травні  2006 року та планується завершитися в грудні 2007 року.

Проект виконується Консорціумом, що складається з GFA Consulting Group, Німеччина (лідер консорціуму), PEM GmbH, Німеччина, Польським офісом економічної політики та регіонального розвитку (EPRD) та Інститутом сільського розвитку (IRD), Україна. Головний бенефіціар проекту - Державний комітет України з питань регуляторної політики та підприємництва.

Представник Проекту: Вікторія Тетьора (Експерт проекту, компонент

тренінгів та розповсюдження інформації) +38 (044) 332 41 64

victoria.tetyora@smeuk.org.ua