Лідер фракції БЮТ в Київраді Віктор МАНЖУРА в цілому позитивно оцінює роботу Київського міського голови Леоніда ЧЕРНОВЕЦЬКОГО і його команди за перші 100 днів після виборів.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

"Міська рада відпрацювала сумлінно 100 днів: від боротьби взялися до конструктивної роботи", - сказав В.МАНЖУРА.

Відео дня

Також до позитивних моментів "стоденки" роботи столичної мерії він відніс і те, що "Леонід Михайлович (ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ) звернув увагу, що в міській раді працює така фракція, як БЮТ". За словами В.МАНЖУРИ, "ми (фракція БЮТ - УНІАН) можемо з багатьох питань не погоджуватися з мером або з іншими фракціями". Ці непогодження, додав він, "можуть бути і будуть, ми працюватимемо і боротимемося для того, щоб місто стало кращим".

Разом з тим депутат додав, що не дивлячись на деяку неузгодженість дій серед депутатів Київради після виборів, новому меру вдалося організувати роботу міських структур. До досягнень роботи міських властей В.МАНЖУРА відніс і прихід в мерію "молодої команди". На думку депутата, "цей напрям потрібно розвивати - молодих людей залучати для роботи в адміністративних управліннях адміністрації. Тому, що зараз там... бюрократи засіли настільки, приросли до своїх крісел, що поле для роботи ще дуже велике".

Що стосується організаційних недоробок, то серед таких лідер фракції БЮТ в Київраді виділив відсутність спеціальних грошових депутатських фондів, призначених для вирішення проблем киян. Водночас він висловив надію, що вже у вересні це питання буде вирішене.