Група активістів із Дніпропетровська, які прибули до Києва підтримати мешканців наметового містечка партії "Пора", розташованого в Маріїнському парку столиці, звинувачують керівників даної партії у використанні політичних ідеалів у власних інтересах.

Про це сьогодні на прес-конференції в УНІАН заявили дніпропетровські учасники подій Помаранчевої революції Артур КУШНІР, Людмила ГОРБ, Євген ІЗЮМСЬКИЙ і Андрій МАРЧЕНКО, які представляють інтереси групи із 36 осіб, прибулих до Києва з Дніпропетровська для участі в акціях партії "Пора".

За словами учасників прес-конференції, після прибуття в наметове містечко "Пори" їх "вразила байдужість і халатність керівників містечка" щодо його мешканців.

Відео дня

Як зазначив А.КУШНІР, у нього склалося враження, що організатори містечка бачать у ньому "своєрідний бізнес". Крім того, він упевнений у тому, що "наметові містечка використовуються для прикриття вузьких інтересів" окремих осіб.

Є.ІЗЮМСЬКИЙ висловив думку, що "організатори "Пори", прикриваючись політичними ідеалами й гаслами, все роблять для того, щоб пропіаритися".

Відповідаючи на запитання журналістів щодо причин таких висновків, учасники прес-конференції сказали, що до такої думки вони прийшли "в результаті дводенного (18-19 липня) перебування в погано організованому таборі "пористів", після грубої й образливої для них поведінки керівництва "Пори". При цьому представники Дніпропетровщини зазначили, що "всі учасники цієї дніпропетровської групи були обдурені й залишилися без обіцяних грошей", які їм нібито представники "Пори" обіцяли виплатити як відшкодування транспортних витрат, а також забезпечити харчуванням і "добовими" в сумі 50 грн.

У свою чергу в прес-службі партії "Пора" категорично спростували заяви дніпропетровської групи, прокоментувавши, що "тут немає про що говорити й нічого коментувати". При цьому в прес-службі зазначили, що своєрідною відповіддю на дані висловлювання стали дії представників партії, які облили нечистотами одного з учасників прес-конференції.