Кращим дилером з продажу техніки Харківського тракторного заводу за підсумками роботи у травні 2006 року визнано компанію “Техноторг” (Миколаїв).

Як повідомив кореспонденту УНІАН представник Торгового дому ВАТ “ХТЗ”, переможця визначено в рамках реалізації програми  “Кращий дилер місяця”, яку започаткував Торговий дім. Підсумки конкурсу проводяться щомісяця. Переможці отримують фірмові призи, а також рекламний бонус у вигляді пільгового розміщення інформації в ЗМІ від імені виробника.

За словами співрозмовника агентства, успіх компанії “Техноторг” можна пояснити новими підходами її фахівців до роботи на ринку та організації продаж, високою кваліфікацією працівників. Зокрема, сказав він, у роботі компанії намітився відхід від таких “схем залежності” в реалізації техніки, як продаж по лізингу та з певними компенсаціями з держбюджету.

Відео дня

Сьогодні на ринку збуту тракторів одним з ефективних способів продажу стають “прямі, власні поставки”, що і демонструють у своїй діяльності кращі дилери заводу, зазначив фахівець.