Восени цього року Податковий клуб планує подати на розгляд Верховної ради України свій варіант проекту Податкового кодексу.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі Харківської облдержадміністрації, про це сказав народний депутат України Микола КАТЕРИНЧУК в ході першого виїзного засідання Податкового клубу у Харкові

“Ми запрошуємо взяти участь у роботі над цим проектом, адже Податковий кодекс стане основним документом, що визначить правила гри в сфері підприємництва у найближчі три-чотири роки”, - сказав М.КАТЕРИНЧУК, звертаючись до учасників засідання, і повідомив, що проект ще до кінця літа буде оприлюднений на сайті клубу.

Відео дня

За словами М.КАТЕРИНЧУКА, створення і діяльність у Харкові постійно діючого Податкового клубу допоможе захистити підприємців від свавілля чиновників і дасть їм можливість взяти реальну участь у розробці податкового законодавства, а також внести свої пропозиції до законопроектів, які подаються до парлламенту.

У засіданні клубу взяли участь підприємці Харкова, голова облдержадміністрації Арсен АВАКОВ, голова державної Податкової адміністрації в Харківській області Євген КУЗЬКІН, народні депутати України та експерти. Під час зустрічі обговорювалися питання захисту інтересів бізнесу й перспективи вдосконалення податкового законодавства України.

Довідка. Податковий клуб був заснований влітку 2005 р. за ініціативою М.КАТЕРИНЧУКА з метою врахування інтересів підприємців при реалізації податкової політики країни.