Генеральним директором Державного науково-промислового підприємства “Об’єднання “Комунар” (Харків) призначений Любомир САБАДОШ.

Як повідомили кореспонденту УНІАН на підприємстві, Л.САБАДОШ став переможцем відповідного конкурсу, і компетентна комісія рекомендувала його на цю посаду. Наказ Національного космічного агентства про його призначення підписаний 21 червня 2006 р. З березня ц.р. Л.САБАДОШ обіймав посаду виконувача обов’язків генерального директора “Комунару”.

Як повідомляв УНІАН, попередній керівник Олександр АСМОЛОВ, який багато років очолював це провідне підприємство ракетно-комічної галузі України, звільнився з посади за власним бажанням і сьогодні працює заступником гендиректора “Комунару” з наукових питань.

Відео дня

Зміни також відбулися і в корпусі заступників керівника підприємства, повідомив співрозмовник агентства.

Минулого року “Комунар” збільшив обсяги продукції на 16%. Велика частка продукції, яку випускає підприємство, становлять вироби для ракетно-космічної галузі. З деяких із них завод і сьогодні залишається монополістом не лише в Україні, а й на теренах країн СНД, зокрема, в Росії. “Комунар” сьогодні бере участь у кількох міжнародних проектах, зокрема, у програмі “Морський старт”.